Wednesday, January 07, 2015

3 Blog bertuah segmen "KITA KAWAN" by Aisyah Mazalan

Assalamualaikum

haaa. macam yang aisyah dah tulis. akan ada 3 blog yang bertuah. yang akan dijadikan bahan entry.
tahniah korang. tapi tapi tapi yang tak terpilih tu maaf yaa. biasalaa. akan ada. takkan semua nak bertuah kut. ye dak? hehehe.

btw, aisyah pilih blog ni bukan kut hati sendiri. mula tu memang nak buat macam tu. siap dah pilih blog mana kan. lepas tu rasa tak best ah. tak adil. aisyah decide nak guna RANDOM.ORG. soooo, ini dia hasil. yang bertuah 10, 8 & 4. serius tau. tak tipu

 

hehe. kemain kan. 

first number yang keluar 10. nurfarahudahud.

 

haaa. jom pi follow dia. sempoi ja kalau baca blog dia. Nama penuh dia Nur Farahuda. I think Hud tu buka nama ayah dia. hehe. officially 23 pada 26 January. hehe. tak lama dah tu. Happy Birthday yaaa :) Akak ni suka layan korea gak. sama la kita. sep sikit. hehe. waaah. akak ni pun suka warna pink gak. sama laa kita. hiks. Hobinya menulis. suka tulis novel agaknyaa. aisyah godek blog dia takde novel yang dituli. hmm :( koleksi peribadi kut. hehe. thanks yaaaa join segmen Aisyah. andddd tahniah terpilih.

second number is 8. Sulyanie

 

haaa. orangnya cantik. hehe. nampak macam lembut je. i llllike. blog dia pun comel. hehe. as a girl memang suka warna lelembut yang jadi backgroung blog dia. hmm. nice! 18  y/o. beza setahun dengan aisyah. I read the #20facts of yours. pelik. hehe. berbeza dengan yang biasa aisyah baca. cara makan nugget tu aisyah suka. haha. pi follow blog dia untuk tahu pasal dia. serius i like you :)

andd the last is 4. faarihintalip

 

okay. yang ni misteri sikit. hehe. tak boleh tahu sangat personaliti dia. terhad. gittew. yang aisyah tahu melalui godek blog dia, em em. dia pernah ada blog dulu and ni blog baru. jom laa ramaikan followers dia. i think ramai je blogger kenal dia and aisyah tak kenal. hehe. actually, dia punya entry bagus bagus gak kalau baca. boleh dijadikan santapan rohani. ecewah. betul. i think dia ulat buku. hehe. kalau nak tahu lagi follow la blog dia okay. anyway, thanks join segmen aisyah ang selalu visit sini :) hehe

okayy. selesai kerja aisyah. fuhhh. thanks for being my new friends. berhabis tenaga dan masa buat 10 fakta tu. salam ukhuwah yaa semua blogger yang sudi join. i love you. semoga sentiasa di bawah rahmat Allah. ameen. 



6 comments:

  1. Hai. Alhamdulillah. Thanks Aisyah sebab review blog akak. Btw, Hud is my father name actually (seriously and no lie, hahaha. Kemain kan) =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yaa? i see. cantik ah. hehe. kirim salam kat pakcik Hud. sorry :(

      Delete
  2. waa congrats to all winner.. xde rezeki lak.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's okay. lain kali boleh cuba ^^ thanks join yaa. salam ukhuwah :)

      Delete
  3. alamak xdapat , huhuu . tahniah yang bertuah :)

    ReplyDelete
  4. Baru dapat menjengah ke sini. Tak sangka random.org pilih blog saya. Hehe.. Thanks Aisyah.
    Misteri sangat ke saya ni? Hehe.. Yang bab ada santapan rohani tu yang tak tahan tu. Risau pulak, kalau banyak dalam blog saya tu lagha aje. Ok. Thank sudi review blog saya. =)

    ReplyDelete