Wednesday, December 24, 2014

Postcards Giveaway from Czech & Germany

Assalamualaikum.

hanisamanina 

rasa berminat dengan giveaway ni. postcards czech & germany weh. aku nak pergi sana tak mampu lagi. sooo, rasa nak join. nak dapat postcards tu. haha. 

anyone nak join boleh CLICK HERE

now, nak cari mangsa tag. hehe. sorry yaa. jom join sesama ^_^



3. Nazurah

7 comments:

  1. Salam, terima kasih yer join giveaway kami. Goodluck. Btw, jangan lupa inform kawan2 yang ditag yer :D

    Haa nk bagitau, yang 'CLICK HERE' dalam entry ni xleh klik. Tapi ok je, boleh klik pada banner :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. oh ya. hehe. tak perasan tak boleh bukak. dah boleh kan banner boleh klik

      Delete
  2. singgah sini jugak :) thank you yepp join GA kitorg. hmm nak tanye, awak dah follow blog kite? maaf, tak jumpa dalam list follower. mungkin kite tersilap pandang. nanti update kan ye

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aip. kita dah follow. tadi check balik. dah follow. alaaaa. how eh? :'(

      Delete
    2. hehe mungkin kita silap pandang kot ;D hehe takpe no worries :D okay je

      Delete
    3. okayy. thanks yaaaa ^_^

      Delete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete