Sunday, November 16, 2014

start kenal korea

assalamualaikum

ceh. tittle aku memang takleh blah. nak ceciter je. cemane aku boleh terjebak dengan drama korea ni semua.
fakta. aku tengok drama korea je. aku tak layan sangat lagu lagu dorang. eh eh. lagu dorang sedap. tapi aku tak terlalu obses dengan mana mana kumpulan. tapi aku setia dengan satu kumpulan tu je. tak kisah la sekarang ni dah famous gila EXO. sampai Luhan dan Chriss keluar pun kawan aku ada yang sanggup nangis. haa. betapa setianya aku. cehh.

aku start tengok korea masa aku form 2. tahun 2012. masa tu Aqeela yang suggestkan aku tengok satu drama korea. dia bagitahu aku yang citer tu best gila. aku tak layan sangat. tapi aku copy drama tu. aku tak tengok pun. lebih kurang 3-4 bulan jugak aku duk perap dalam pendrive. tak teringin nak tengok pun. tapi ada la. aku boring gilaaa masa tu. terdetik nak tengok drama ni. first drama korea dalam hidup aku. haha.

 
mestilah nak diabadikan dalam blog. jadi kenangan esok esok.

aku sebenarnya suka dengan hero dia. haha. bapak hensem gilaa

 




 



 


  

haa. banyak gila aku bagi nko tatap. haha. tak pelik la aku fans tegar kumpulan Shinee. haa. setia tau. lama gilaa. tak beralih arah. cehh. memang sampai sekarang aku minat dia. entah. haha. comel gilaaaa. dah berjuta kali aku tengok drama dia. dalam running man. haha. kbyee

No comments:

Post a Comment