Friday, November 21, 2014

Holiday

Assalamualaikum.

 

woah. it's holiday. haha. last aku sekolah jadi pelajar Form4. hmm, tahun depan aku dah exam. SPM weh. cepat gila masa. cuti ni aku decide nak study form4. nanti form5 dah tak payah kalut. nko paham la umi aku. cuti ke tak cuti pegi tusyen. memang takde can la aku nak lepak lepas subuh. kelas start pukul 8. gila awal. pukul 7 dah nak kena ion baju bagai. umi will always ask me to study study and study. i know she want the best for me. hmm. I'm too worried about that.

takpa. umi kata. susah susah dulu. bukan senang nak jadi senang. kena usaha. time ni je nak gigih semua. jangan fikir susahnya usaha. fikirlah manisnya kejayaan. setuju! macam biasa. aku selalu plan banyak benda. tengok ah jadi ke tidok. selalu tak jadi. ntah. haha. 

lagi sekali nak mintak maaf kat kawan-kawan tusyen, sekolah semua tu. haha. banyak sangat kenangan aku form4 ni. banyak yang kita kongsi sesama. thanks sangat yang selalu back up aku kalau aku kena marah dekat cikgu ke apa kan. haha. aku tahu. korang sayang aku kan kan kan. aku tahu ramai je kawan sekolah aku yang baca walaupun followers aku ciput je. haha. doakan spm aku tau. hehe. kbye. semoga kalian dirahmati ALLAH :)

No comments:

Post a Comment