Sunday, November 23, 2014

Giveaway By NDE

Assalamualaikum 

okay. sebab aku dah lama gila tak join giveaway ni. try lah. mana tahu ada rezeki kan.



Hai , Assalamualaikum bloggers :) harinie dinie akan melancarkan Giveaway by NDE berserta dengan para sponsor yang cukup hebat dan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati korang semua :)

Tujuan GA nie dijalankan adalah untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger . Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain . Selain itu , kita juga dapat menambah rakan baru dalam senarai followers kita .

Follow Blog :


Like FB:

    


Syarat utama :

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka
2. Buat entry bertajuk Giveaway By NDE
3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan
4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen
5. Giveway ini akan berlangsung pada 20 Nov dan berakhir pada 30 Nov jam 12 tengahari

Hadiah Giveaway by NDE :

Hadiah Misteri - Be Fabulous with Sophie Paris
Sehun Overdose T-Shirt White - Lee's Library Kpop Shop
Baekhyun Jacket/Hoodies Black Lee's Library Kpop Shop
Cute Chibi (Doodle) - AegyoCandy

2 comments:

  1. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-nde.html

    ReplyDelete