Wednesday, October 22, 2014

FINAL EXAM

assalamualaikum.

fuhh. ngeri sangat. minggu depan dah final exam. hmm. kejap je masa. tak rasa pun. tahun depan dah SPM.
Kalau korang perasan dah lama sangat aku tak update blog. bersawang dah pun.maklumlah. tak mampu nak update. bukak je. 

Anyway, doakan aku tau. hehe. memang kena struggle lah. nak duk kelas elok memang susah jugak sebab sekolah cluster kan. budak pandai. aku tak de la genius. alah cluster je pun. aku tahu. tapi umi selalu cakap kalau nak tak mustahil kita dapat kalau usaha, doa, tawakkal.

cikgu pun selalu cakap. semua sama je. rajin dan malas je beza. kalau rajin memang inshaa Allah dapat.
hmm. Inshaa Allah. aku buat yang terbaik. untuk umi dan abah. kakngah tak janji tapi kakngah akan usaha. one day, i'll make you proud. inshaa Allah. 

okay dah. feeling pulak. header pun takde tu. tak sempat nak kemas kemas blog. Inshaa Allah habis exam ni sempat lah kut. kahkah. okay. doakan kejayaan aku eh. hehe. lebiuuu


No comments:

Post a Comment