Thursday, June 19, 2014

tak aktif

okay hari ni terus nak bagitahu uolls yg aisyah tak boleh nak reply comment or post kat blog ni. musim exam plus line internet yang bukan lambat tahap infiniti dah. tak boleh bukak terus. sementara tengah isi perut kebetulan ada internet connection ni aisyah ambik peluang bagitahu uolls. harap maaf yaa. bila internet dah okay aisyah post bebanyak ya. banyak nak post sebenarnya. haiaa. okay bye :D

2 comments:

  1. Sama lah, saya pun tengah minggu exam sekarang ni, jadi blog terbengkalai sekejap . Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Ha'ah. Tergendala kejap semuaa. Btw, good luck exam :D

      Delete