Saturday, April 12, 2014

netball

woahaa. tak sangka uolls. haha.

waktu latihan kat sekolah aku dah tanam dalam diri takmo jadi shooter dah. ececeh. serius.
sebulan kitorang practise, aku tak pernah pun ambik posisi GA or GS. aku main guard orang je.
haha. dah boring tau nak shoot bola masuk gol. dari sekolah rendah lagi aku main benda tu.

tapi, rezeki aku kut. GA kitorang terseliuh camana tah. aku kena ganti. nko tahu tak aku tak practise langsung shoot tetiba nak ganti ganti ni. haih. kalo tak masuk naik gila aku. tapi ALHAMDULILLAH. berkat doa nenek aku kat rumah kut tu yang masuk tu.

 yang aku takleh nak percaya. time pengadil tu bagitahu yang aku terpilih ke peringkat negeri. hah? woi. aku dahla tak practise. kesian tau yang lain. tapi ALHAMDULILLAH. tapi bila pikir balik, mesti banak aku kena tinggal kelas. nak backup balik study bukan senang. nasib baik ada sorang lagi kawan aku dapat pegi. satu kelas lagi. bolehlah nak study group sama.

doakan aku berjaya tauu. fuhh. meremangg :3

No comments:

Post a Comment