Thursday, April 03, 2014

drama korea

wahh. sekarang aku dah mula gila dengan drama korea. harini aku nak share sikit ngan uolls  laman web drama/movie korea yang selalu aku usha. nko pun kena belajar usha laman web ni. syok tauu.

website ni senang di guna.


ada beberapa drama yang tak boleh download dekat website ni.


sini pun senang mendownload jugak


Youtube last laman web yang akan dicari.
  

tak boleh nak download. just tengok je boleh la. banyak dapat feedback dia punya video HD punya.


tak boleh download. tengok je boleh la.


okay itu saja. ni pun mr. google. hohoh :D


credit to: budak edit

No comments:

Post a Comment