Wednesday, March 26, 2014

MH370




agak agak apa reaksi eh?

hmm. macam nko tahu kang. dah berapa minggu kita kehilangan MH370.
macam-macam reaksi. macam-macam gaya dari seluruh pelusuk dunia.

actually, aku pun turut sedih even takde family kengkawan dalam tuu.
tiap-tiap hari baca akhbar, whatsapp takpayah cakap lah punya banyak pendapat masing-masing.
sampai siaran tv pun dah ditukar bagi menghormati mereka-mereka.

aku excited tau nak tahu perkembangan MH370 ni.
ye laa, keinginan. dah jumpa ke tidak.







 pelbagai reaksi masyarakat dunia tidak kira peringkat umur

yaa. agak menyedihkan lagi dunia bila PM umum yang MH370 berakhir di lautan Hindi.
Allah. kelu. tak tahu nak cakap apa. hanya mampu berdoa.
tapi, dalam masa yang sama, mungkin masih ada di kalangan kita yang masih mengharap.
it's okay. benda masih tak ada bukti.
keep du'a. ALLAH hear you. Al-fatihah buat mereka dan juga para yang mati syahid di mesir.


Kedalaman Lautan Hindi 
kedalaman lautan hindi. MasyaAllah. kerdilnya kita.

No comments:

Post a Comment