Friday, March 14, 2014

crush

helo helo helo.
harini nak bebel pasal crush.

tahu tak crush tu binatang apa? tahu tak?
crush tu orang yang nko suka. selalu nak tengok dia. nak tahu apa yang dia buat.
kalau ada kawan nko yang tengah cakap pasal dia mesti nko nak tahu. nko akan buat banda yang dia suka. dapat tengok kasut dia pun dah jadi.

haa. yang ni mungkin baru nko yang buat. ce nko bayangkan eh. bayangkan. crush nko pakai topi nko. mesti tak basuh. kalau bagi gula gula susu yang tiga biji seposen tu pun aku rasa nko simpan plastik dia tu.

tapi. bagi aku normal la tu kan. minat. ala minat je pun. keinginan remaja kan. kalau aku. better kita je yang tahu. haa. kalau ada something yang ada kaitan dgn crush tu, mulalah nak segih sensorang. tak kisah pun kalau dia nk couple dgn sape pun kan. tapi yang penting nko minat dia.


No comments:

Post a Comment